Girls Act

BÅL&MÅL

Bål&Mål er tre events, der folder GIRLS ACT ud og giver deltagere konkret viden om og indblik i unge pigers muligheder og potentialer, og hvordan stereotyper og strukturer sætter barrierer op. Formatet til Bål&Mål er samtale med baggrund i et oplæg.
Du får mulighed for at stille spørgsmål og kommentere på det, du hører og ser og vi håber, at du vil deltage aktivt – sådan bliver vi alle klogere og kan tage handling på reelt lige muligheder for piger og drenge

Bål&Mål #2

8. marts 2021 kl. 19.45-21.15

8. marts – pigespejderne og ligestilling
OBS: Kun for medlemmer af De grønne pigespejdere. Tilmelding nødvendig.
Erhvervsjurist, tv-vært og politiker Mette Reismann deler sin opfattelse af ligestilling i Danmark anno 2021. Dernæst skal deltagerne i mindre workshoprum sammen bliver skarpere på, hvad man selv ser af udfordringer i ligestillingen, hvordan De grønne pigespejdere adresserer de udfordringer og ikke mindst, hvordan de vil dele det med andre i deres netværk.

Bål&Mål #1

13. november 2020 kl. 16.00-18.00 i LIVE begivenhed på Facebook.

Den første Bål&Mål i rækken blev afholdt digitalt.
Ungdomsforsker Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier (CUR) gav et oplæg. Han står bag en ny bog ’Jagten på frirum’, der tegner et billede af 7.-9. klasserne, og hvad de synes er vigtigt i deres fritidsliv.
Derudover gav to af vores Young Spokes Girls, Dagmar og Amalie, et ærligt indblik i deres hverdag og hvad de ser, som den vigtigste dagsorden for pigers muligheder.

Se Søren Østergaards præsentation her