Girls Act

DE ER MED

Vi har samlet et mangfoldigt line up af forskere, organisationer og politikere, der alle
taler ud fra, hvordan vi kan handle mod reelt lige muligheder for alle uanset køn.
Ikke i morgen, men nu. Mød dem herunder.

HOVEDTALERE

Astrid Carøe

Klik for at læse mere om Astrid.

ASTRID CARØE

Ligestillings-ordfører, SF

Astrid Carøe

Klik for at læse mere om Cecilie.

CECILIE NØRGAARD

DIREKTØR, MANGFOLD

PANELDELTAGERE

MIKALA LARSEN

Nordic Head of HR, Nestlé Danmark

Gro Sørensen

Klik for at læse mere om Mikala.

Anne Fløe

Konsulent, DEA

Anne Fløe

Klik for at læse mere om Anne.

Laura Rosenvinge

Klik for at læse mere om Laura.

Laura Rosenvinge

Borgerrep., Københavns Kommune

Marie My Warborg Larsen

Klik for at læse mere om Marie.

MARIE MY WARBORG LARSEN

Tidl. Ungdomsdelegeret i DUF for ligestilling

AFSLUTNINGSTALER

NATASHA AL-HARIRI

Direktør, Dfunk

Natasha Al-Hariri

Klik for at læse mere om Natasha.

HOVEDTALERE

ASTRID CARØE - Ligestillingsordfører, SF

ASTRID CARØE - Ligestillingsordfører, SF

Astrid Carøe (SF) er ligestillingsordfører i folketinget. Gennem hele hendes ungdom har hun kæmpet imod ulighed og uretfærdighed. Astrid Carøe kæmper for flere kvinder i bestyrelser og ledelsesstillinger og for at gøre op med forældede normer om hvad mænd og kvinder skal.
Cecilie Nørgaard - direktør Mangfold

Cecilie Nørgaard - direktør Mangfold

Cecilie Nørgaard, uddannelses- og kønssociolog, tidligere skolelærer og nu indehaver af firmaet Mangfold, der arbejder med at fremme ligestilling særligt via indsatser i uddannelsessystemet. Mangfold står bl.a. bag www.Prismecertifikatet.dk, der er et efteruddannelseskursus til pædagoger i køn, diversitet og normkritisk pædagogik. Cecilie arbejder både nationalt og internationalt, med ministerier, (fag)foreninger, institutioner, store og små aktører. Hun holder også foredrag, laver podcasts, skriver artikler og udgiver bøger. Hun udkommer til maj 2021 med ’HAN HUN HEN – opdrag til ligestilling og mangfoldighed’ på Gyldendal.

PANELDELTAGERE

Mikala Larsen - Nordic Head of HR, Nestlé Danmark

Mikala Larsen - Nordic Head of HR, Nestlé Danmark

Mikala har 15 års erfaring indenfor Human Resources, de sidste 10 år hos Nestlé. Hun arbejder inden for alle områder af Human Resources, herunder strategisk planlægning, rekruttering, onboarding af nye medarbejdere, training & development, medarbejderrelationer, performance management, arbejdsmarkedsrelationer, coaching, facility management og safety & health.
Anne Fløe - Konsulent, DEA

Anne Fløe - Konsulent, DEA

Anne arbejder med at producere viden og netværk om uddannelse i Danmark. Hun tror på, at viden bidrager med bedre indsatser for unge og uddannelse. Personligt brænder hun for, at børn og unge ikke lader sig begrænse af stereotyper, når de vælger deres fremtid.
Laura Rosenvinge - Borgerrep., Københavns Kommune

Laura Rosenvinge - Borgerrep., Københavns Kommune

Laura Rosenvinge (S) blev valgt ind ved kommunevalget i København i 2017, hun er medlem af Borgerrepræsentationen og socialudvalget og børne- og ungdomsudvalget. Hendes mærkesager er især for LGBT+ rettigheder, et stærkt fællesskab og en tryg hverdag. Hun kæmper for lige muligheder for alle, og ville allerhelst hvis børn fra alle lag af samfundet gik sammen, så alle havde samme udgangspunkt.
Marie My Warborg Larsen - Ungdomsdelegeret i DUF for ligestilling

Marie My Warborg Larsen - Ungdomsdelegeret i DUF for ligestilling

Marie My har en baggrund i Dansk Ungdoms Fællesråd, hvor hun som ungdomsdelegat har arbejdet for at sikre ligestilling mellem kønnene i samfundet ved at fremme unges stemme på ligestillingsdagsorden i FN. Nu sidder hun i bestyrelsen i Sex&Samfund og kæmper for at unge skal undgå diskrimination på baggrund af køn og seksualitet.

AFSLUTNINGSTALER

Natasha Al-Hariri - Direktør, DFUNK

Natasha Al-Hariri - Direktør, DFUNK

Natasha Al-Hariri er debattør og uddannet jurist, derudover er hun direktør for DFUNK (Dansk Flygtningehjælp Ungdom). Hun bruger sin stemme til at hjælpe unge kvinder med minoritetsbaggrund og har fokus på at få mere ligestilling i samfundet ved at kæmpe for at alle har samme muligheder.