Girls Act

FILM

I forbindelse med GIRLS ACT har vi produceret en række korte film med forskellige temaer inden for ligestilling. Vores unge talspersoner, Young Spokes Girls, møder foreninger og enkeltpersoner, der hver især har taget deres egne skridt mod mere lige muligheder uanset køn.

ALLE ROLLER ER PIGEROLLER

Young Spokes Girl, Clara, der er aktiv pigespejder i Horsens, møder fodboldekspert Nanna Møller Karlsen på Brøndby Stadion til en snak om, hvordan Nanna har slået sit navn fast i en traditionelt mandsdomineret branche. De bliver enige om, at alle roller virkelig er pigeroller. Og kvindelige rollemodeller er vejen frem for at vise det.

LEARNING BY DOING

GIRLS ACT bevægelsen ruller! Grøn pigespejder og Young Spokes Girl Amalie fra Odder besøger pige-skater-fællesskabet Skateducate i Aarhus for at sætte ord og tricks på, hvad ‘learning by doing’ vil sige. Se modige Amalie, der springer op på boardet og hør, hvorfor fejl er lærerige og bør fejres med en high five!

GIRLS ACT

Den 26. Maj 2021 var erhvervslivet, civilsamfundet og politikere samlet på Brøndby Station til konferencen Girls Act. Dagen havde fuldt fokus på handling og derved skabelse af de gode eksempler for reelt lige muligheder, der baner vejen for fremtiden. Se viden herunder og få et indblik i konferencen

YOUNG SPOKES GIRLS

GIRLS ACT har kickstartet De grønne pigespejderes ungdomsprogram Young Spokes Girls, hvor 5 unge kvinder i alderen 15-25 år udvælges til at være seje rollemodeller for De grønne pigespejdere gennem 1 år.